Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του 4χρονου που παραλίγο να καεί στην Λάρισα

25/11/16 • 14:24 | UPD 25/11/16 • 14:24

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της αφέθηκε μετά την κατάθεσή της στην ανακρίτρια η μητέρα του 4χρονου αγοριού από τη Λάρισα που τραυματίστηκε σοβαρά όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του.

Στην κατάθεση της υποστήριξε ότι: «Ήταν μια κακιά στιγμή. Το ρεύμα στο σπίτι είναι κομμένο και χρησιμοποίησα κερί. Έβαλα το κερί σε πλαστικό μπουκάλι και το είχα το παιδί δεμένο στο καροτσάκι. Δουλεύω νύχτα, σερβιτόρα σε μαγαζί και μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά. Άφησα το παιδί με το κερί μέσα στο δωμάτιο και πήγα στο μπάνιο να αλλάξω για να ξαπλώσω και να ξεκουραστώ. Όλα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά».

«Μόλις βγήκα από το μπάνιο είδα το καθιστικό να καίγεται και ο χώρος να έχει γεμίσει καπνούς. Προσπάθησα να πάρω το παιδί, ήταν σκοτεινά, είχε ντουμανιάσει, δεν έβλεπα να το λύσω από το καροτσάκι του και δεν μπόρεσα. Βγήκα, φώναξα, προσπάθησαν και οι γείτονες αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι που ήρθε η Πυροσβεστική και έβγαλε το παιδί».

Από εκεί και πέρα η κατάσταση του μικρού παραμένει κρίσιμη. Είναι διασωληνωμένο και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έχει πρόβλημα με το αναπνευστικό του και με το συκώτι. Έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χεράκια του.