«Κόλαση» στη Μόρια: Άγριες συμπλοκές μετά τη δολοφονία του 16χρονου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Κόλαση» στη Μόρια: Άγριες συμπλοκές μετά τη δολοφονία του 16χρονου

Για ακόμη μια φορά επικρατεί πολύ μεγάλη ένταση στο κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Αφορμή είναι η φονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ένας 16χρονος Αφγανός από 20χρονο ομοεθνή τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο έξω από τη βόρεια πύλη του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόρια. Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μετά από αυτό το περιστατικό ακολούθησαν άγριες συμπλοκές στις πτέρυγες των ανηλίκων και κατά τη διάρκεια τους τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα εκ των ανηλίκων αιτούντων άσυλο οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο και αυτούς δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version