Πίσω από τη δολοφονία Αγραφιώτου ο 38χρονος «δράκος» που συνελήφθη στο Γαλάτσι;

24/11/16 • 13:31 | UPD 24/11/16 • 13:31

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο υπόγειο πάρκινγκ ενός super market ενδέχεται να έχει βρει η Ασφάλεια μετά τη σύλληψη στο Γαλάτσι 38χρονου «δράκου».

Ο συλληφθείς κυκλοφορούσε με μηχανή και έκανε επιθέσεις σε γυναίκες, ακόμα και σε ανήλικα κορίτσια ενώ οι αστυνομικοί τον χαρακτηρίζουν άκρως επικίνδυνο και εξετάζουν αν συνδέεται με την δολοφονία της 69χρονης, τον περασμένο Απρίλιο, στο υπόγειο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η σύλληψη έγινε στις 11 Νοέμβρη, όταν αστυνομικοί του τμήματος της Ν. Φιλαδέλφειας εντόπισαν τον «δράκο» μετά από επίθεση σε βάρος 46χρονης σχολικής τροχονόμου, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η έντρομη γυναίκα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και ο “δράκος” τράπηκε σε φυγή, χωρίς όμως να σταματήσει την αναζήτησή του για νέα θύματα. Κινούμενος πάντα με την μοτοσικλέτα του, εντόπισε επίσης στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας μια 12χρονη μαθήτρια, η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στο σχολείο της. Ο «δράκος» έκλεισε με την μηχανή του το δρόμο στο έντρομο παιδί, το έριξε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να το θωπεύει. Ο δρόμος, όπου διεπράχθη η ασέλγεια σε βάρος του 12χρονου παιδιού, δεν έχει πολλή κίνηση και έτσι ο «δράκος» είχε την ευχέρεια να κινηθεί με άνεση.

Στην συνέχεια, αφού εγκατέλειψε στο σημείο την 12χρονη μαθήτρια, σοκαρισμένη από την περιπέτεια της, κινήθηκε εκ νέου με την μοτοσικλέτα του, αναζητώντας κι άλλα θύματα, προκειμένου να τροφοδοτήσει το αρρωστημένο του πάθος. Στο Μαρούσι πια, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, εντόπισε μια 15χρονη μαθήτρια, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο. Και σε αυτή την περίπτωση έκλεισε το δρόμο του παιδιού με την μηχανή του, έπιασε την έντρομη κοπέλα από το λαιμό, την έσυρε σε απόμερο σημείο και ασέλγησε σε βάρος της.
Έπειτα από τις απανωτές επιθέσεις, το Τμήμα Ασφαλείας της Ν. Φιλαδέλφειας συγκρότησε ειδική ομάδα αναζήτησης με αποτέλεσμα προχθές να συλληφθεί στο σπίτι του στην περιοχή του Γαλατσίου, ο επικίνδυνος “δράκος”, για τον οποίο, μάλιστα, διαπιστώθηκε πως είναι σεσημασμένος.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά το παρελθόν ο 38χρονος είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και είχε αποφυλακιστεί με όρους και συγκεκριμένα να εμφανίζεται στο Α/Τ της περιοχή τους κάθε 1η και 15 του μήνα.