Αθήνα Καιρός

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος: Εξετάζεται νέο σενάριο εκτός από τη σεξουαλική κακοποίηση

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θρίλερ με το νεκρό βρέφος: Εξετάζεται νέο σενάριο εκτός από τη σεξουαλική κακοποίηση

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού την Κυριακή το πρωί.

Το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από εγκεφαλίτιδα, ενώ παράλληλα ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το μωρό μετέφερε στο “Αγλαΐα Κυριακού” ο πατέρας του. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό έπασχε από μικροκεφαλία, δηλαδή μεγαλώνει ο εγκέφαλος αλλά όχι το κρανίο. Έπασχε επίσης και από εγκεφαλίτιδα. Οι γιατροί κάλεσαν ιατροδικαστή ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στο σώμα του μωρού.

Στο Παίδων θα μεταφερθούν απόψε και θα παραμείνουν για φύλαξη και αύριο θα πάνε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία για να εξεταστούν άλλα τρία παιδιά: το διδυμάκι του βρέφους, το μεγάλο παιδί της οικογένειας 2,5 ετών και άλλο ένα παιδάκι 2,5 ετών της άλλης οικογένειας που έμεναν στου Ζωγράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν και αυτά ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Επίσης, θα γίνει νεκροτομή στο βρέφος για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του βρέφους, υπήκοοι Συρίας, όπως και το ζευγάρι που ζούσε μαζί τους, όπως αναφερόταν στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η αστυνομία.

Πάντως, όπως μετέδωσε ο Alpha, γιατρός του Παίδων κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ναι μεν είδε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης αλλά περιέγραψε επίσης πως η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε το βρέφος, η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών.

Όλες οι απαντήσεις, λοιπόν, αναμένεται να δοθούν από την νεκροτομή για να μπει τέλος σε αυτό το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]