«Θρίλερ» με την ομιλία Ομπάμα – Εξονυχιστικός έλεγχος στο Μουσείο της Ακρόπολης

15/11/16 • 16:08 | UPD 15/11/16 • 16:10

Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πού ακριβώς θα γίνει η ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του EleftherosTypos.gr τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και οι πράκτορες των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που συνοδεύουν την αποστολή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ερευνούν εξονυχιστικά το Μουσείο της Ακρόπολης.

Μέχρι στιγμής ήταν αβέβαιο σε ποιον χώρο θα δώσει την ομιλία του ο Μπαράκ Ομπάμα. Οι προσκλήσεις οι οποίες έχουν δοθεί έκανα λόγο για ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, χωρίς ωστόσο ο χώρος να έχει επιβεβαιωθεί πλήρως.

Αν βάλουμε στο «κάδρο» και την επιθυμία που έχει εκφράσει ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με την οποία θέλει να μιλήσει έχοντας ως φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό πως τόσο οι Ελληνικές υπηρεσίες όσο και οι Αμερικανικές, καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να καταστήσουν το χώρο πέριξ του Μουσείου της Ακροπόλεως ασφαλή, τόσο για μια επίσκεψη όσο και για μια ομιλία.

Σημειώνεται τέλος πως τόσο το Μουσείο της Ακρόπολης όσο και ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι αύριο κλειστά για επισκέπτες και τουρίστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την επίσκεψη Ομπάμα κάνοντας κλικ στην εικόνα

obama-athena-0