Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο προξενείο της Αυστραλίας στη Θεσσαλονίκη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο προξενείο της Αυστραλίας στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι πριν από λίγο στο προξενείο της Αυστραλίας στη Θεσσαλονίκη.

Το Προξενείο βρίσκεται επί της οδού Φράγκων, στον 7ο όροφο πολυκατοικίας. Η αστυνομία αυτήν την ώρα πραγματοποιεί έρευνες για την αναζήτηση των ατόμων.

«Να καταστρέψουμε τον καπιταλισμό πριν καταστρέψουν τον πλανήτη» και «αγώνας για γη και ελευθερία» αναφέρουν τα τρικάκια.

Επίθεση στα γραφεία του Προξενείου της Αυστραλίας Θεσσαλονίκη- GRTimes.gr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes έχουν γίνει ήδη προσαγωγές, ενώ στο σημείο βρίσκεται η σήμανση.

Επίθεση στο Προξενείο Αυστραλίας στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version