Κηδεύτηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος

07/11/16 • 15:53 | UPD 07/11/16 • 15:56

Μέσα σε βαρύ πένθος πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Μαύρας στη Νέα Ερυθραία, όπου βρέθηκαν συγγενείς του, λίγοι στενοί του συνεργάτες αλλά και υπάλληλοι των επιχειρήσεων του που θέλησαν να πουν το τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγος του, Ειρήνη Σουβατζόγλου και τα τρία παιδιά του εκλιπόντα επιχειρηματία.

Συγκίνηση προκάλεσε η εκφώνηση του μοναδικού επικήδειου λόγου από στενό φίλο και συνεργάτη του, ο οποίος εξήρε το άγνωστο φιλανθρωπικό έργο του Ανδρέα Βγενόπουλου καθώς και τις επιχειρηματικές του ικανότητες που τον οδήγησαν στην ίδρυση του ομίλου «Marfin Investment Group» καθώς και στην δημιουργία του πολύ γνωστού δικηγορικού γραφείου «Βγενόπουλος και Συνεργάτες».

Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία απεβίωσε το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου στις 3.30 το πρωί από καρδιακή ανακοπή.

Ήταν ο ιδρυτής του ομίλου Marfin Investment Group και υπήρξε πρωταγωνιστής στα ελληνικά επιχειρηματικά δρώμενα για περισσότερες από δυο δεκαετίες. «Με βαθιά οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Investment Group (MIG) ενημερώθηκε για τον θάνατο του ιδρυτή του Ομίλου Ανδρέα Βγενόπουλου, από καρδιακή ανακοπή» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου.

vgenopoulos-kidia-1300