Επίθεση με τρικάκια, στο σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, πραγματοποίησε ομάδα νεαρών το απόγευμα της Κυριακής.
Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασαν βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου από τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν.
Στη συνέχεια «ανέβασαν» και κείμενο, στο οποίο αναφέρονται στην επιχείρηση εκκένωσης τόσο της κατάληψης «Βανκούβερ» όσο και στην εκκένωση αιθουσών που τελούσαν υπό κατάληψη μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την ευθύνη ανέλαβε η «αναρχική οργάνωση ΜΑΣΟΒΚΑ».
https://www.youtube.com/watch?v=TahrByzZmFE

![Αναρχικοί πέταξαν «τρικάκια» στο σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/06/ASTYNOMIA-PERIPOLIKO-454-500.jpg)











![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)