Σεξουαλικοί εγκληματίες ετών 11

04/11/16 • 17:39 | UPD 04/11/16 • 17:39

Μία σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με δράστες και θύμα μαθητές δημοτικού σχολείου καταγράφηκε, στις 26 Οκτωβρίου, σε περιοχή του Βόλου.

Δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 11 χρόνων, μαθητές της ΣΤ’ τάξης, φέρεται να ασέλγησαν και να κακοποίησαν σεξουαλικά με… κατσαβίδι ένα 10χρονο αγόρι της Ε’ τάξης, σε απόμερο σημείο του προαυλίου του σχολείου. Την κακοποίηση έχει επιβεβαιώσει η ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί και έχει στείλει τη γνωμάτευση στον εισαγγελέα. Παρότι έχουν περάσει 8 ημέρες, δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις στους ανήλικους δράστες και τους γονείς τους.

Η καταγγελία για την κακοποίηση του παιδιού έγινε από τον πατέρα του θύματος, που ανέφερε ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του παιδιού, το κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο από την εξέλιξη των ερευνών διαπιστώθηκε ότι ήταν κατσαβίδι.

Ο μικρός μαθητής εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, το αποτέλεσμα της εξέτασης γνωστοποιήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και διαπιστώνεται η κακοποίηση του ανήλικου μαθητή. Το 10χρονο παιδί κατέθεσε στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, και ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης βρίσκεται από χθες στην Εισαγγελία Βόλου.

Την υπόθεση αποκάλυψε το «Ράδιο ΒΕΡΑ» και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού έχει ήδη αλλάξει σχολική στέγη, έπειτα από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί.

 

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου