Έκλεψαν… λουκάνικα αντί χρημάτων στην Γαστούνη

04/11/16 • 14:05 | UPD 04/11/16 • 14:05

Με γεμάτα χέρια αλλά όχι γεμάτες… τσέπες έφυγαν οι διαρρήκτες ενός fast food στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Γαστούνη, αφού δεν βρήκαν ούτε δεκάρα στην ταμειακή μηχανή, κλέβοντας τελικά το περιεχόμενο του ψυγείου. Στη συνέχεια, μάλιστα, χτύπησαν και ένα κοντινό φαρμακείο.

Οι κακοποιοί είχαν παραβιάσει την πόρτα του καταστήματος, αλλά δεν βρήκαν τα χρήματα που περίμεναν. Για να μην πάει λοιπόν χαμένος ο… κόπος τους, άρπαξαν μεγάλες ποσότητες από λουκάνικα, σαλάμια και τυριά εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού σε απόσταση 100 μέτρων έκαναν και νέα διάρρηξη.

Στόχος τους, αυτή τη φορά, ήταν το παλαιότερο φαρμακείο της Γαστούνης στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, στο οποίο τρύπωσαν παραβιάζοντας τα λουκέτα του ρολού και της κρυστάλλινης πόρτας. Άρπαξαν περίπου 150 ευρώ σε κέρματα και μικρά χαρτονομίσματα από την ταμειακή μηχανή, το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στην αποθήκη, αλλά και φάρμακα σε ενέσιμη μορφή και ναρκωτικά χάπια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.