«Σκιές» σατανισμού πίσω από τη διπλή αυτοκτονία των παιδιών στην Ημαθία

03/11/16 • 08:34 | UPD 03/11/16 • 08:34

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της διπλής τραγωδίας που σημάδεψε τις τελευταίες ημέρες την Ημαθία, μετά τις αυτοκτονίες δύο νεαρών παιδιών που συνδέονταν με φιλικούς δεσμούς.

Στις 28 Οκτωβρίου, η 17χρονη Εύα έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας – Παλαιοχωρίου, και διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο. Έναν μήνα νωρίτερα, στις 21 Σεπτεμβρίου, ο κολλητός φίλος της, ο Ιωακείμ, είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo υποστήριζε πως το άτυχο αγόρι, πριν από ενάμιση χρόνο, είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο στη Θεσσαλονίκη και πως το παιδί δεχόταν αφόρητες πιέσεις προκειμένου να ανακαλέσει την κατάθεσή του για τον βιασμό, ενώ μεγάλωνε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον…

Πλέον παρουσιάστηκαν στοιχεία που δίνουν εντελώς άλλη τροπή στην υπόθεση, την οποία ερευνά το Τμήμα Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Ιωακείμ, κ. Σωκράτη Δημητριάδη, υπάρχουν παγανιστικά στοιχεία που συνδέουν περισσότερους νέους μεταξύ τους.

Ο δεύτερος δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, κ. Πάρης Σπυράτος, μιλώντας στο κανάλι «Ε» αποκάλυψε τη μαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, σύμφωνα με την οποία είχε ακούσει από τον γιο της πως υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές, στην Αθήνα.

Επιπλέον, ο κ. Σπυράτος ανέφερε πως στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του αδικοχαμένου Ιωακείμ, ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού, και είπε «σύντομα θα έρθω να σε βρω». Τόνισε, μάλιστα, πως όταν χάθηκε ο Ιωακείμ, υπήρχε στα χέρια του ένα λάπτοπ που έχει εξαφανιστεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι παγανιστικές αναρτήσεις ομάδας παιδιών, των οποίων τα προφίλ στο facebook εξετάζει η αστυνομία.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση με τη φωτογραφία του εωσφόρου στο κέντρο του Μυστικού Δείπνου.

Παράλληλα, υπάρχει και η ανάρτηση του Ιωακείμ, που ανέφερε ότι «αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου» (21 Μαρτίου είναι ισημερία). Όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, στις 21 Σεπτεμβρίου, που ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι επίσης ισημερία και πρόκειται για ημερομηνίες που θεωρούνται σατανιστικές εορτές ή ιδιαίτερες ημέρες για τις δικές τους οργανώσεις.

Πάντως, όπως γράφει η Espresso, οι αρχές εξετάζουν και τη σχέση που είχε ο 17χρονος με έναν 45χρονο από τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο κατηγόρησε για βιασμό, όμως αργότερα ανακάλεσε την καταγγελία του. Ωστόσο ο 45χρονος θα δικαστεί τις επόμενες μέρες.