Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών, το οποίο έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων, σε σπίτι στη Γαστούνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι βρισκόταν σε ακάλυπτο χώρο του σπιτιού και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες φέρεται να πάτησε πάνω σε πλεξιγκλάς, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο κενό τραυματισμένο.
Αμέσως μετά ο 12χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ













![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)






![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)
