Αθήνα Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Άστατος ο καιρός με πολλά μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες την Δευτέρα

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Πρόγνωση καιρού: Άστατος ο καιρός με πολλά μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες την Δευτέρα

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα πυκνώσουν, δίνοντας από αργά το απόγευμα βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 15 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 20, στην Ήπειρο από 7 έως 21 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 20, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22, και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις και μετά το μεσημέρι από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικότερα τμήματα τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς λασποβροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 16 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]