«Ούρλιαζα και καλούσα σε βοήθεια»: Συγκλονίζει η μαρτυρία της νεαρής που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στη Μυτιλήνη

19/10/19 • 18:35 | UPD 19/10/19 • 18:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. η νεαρή, ο αλλοδαπός μπήκε σπίτι της από το παράθυρο του δωματίου και της επιτέθηκε.

Τις στιγμές τρόμου που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, περιέγραψε στους αστυνομικούς η κοπέλα από τη Μυτιλήνη την οποία αποπειράθηκε να βιάσει ένας αλλοδαπός.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της κοπέλας που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Άρχισα να ουρλιάζω και να καλώ βοήθεια, ενώ εκείνος επιχειρούσε να με ακινητοποιήσει στο κρεβάτι για να τελειώσει αυτό που άρχισε. Ξύπνησε ο αδελφός μου και όρμησε στο δωμάτιο για να δει τι συμβαίνει. Στη θέα του ο μετανάστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του. Ο αδελφός μου άρχισε να τον κυνηγάει μέσα στο σπίτι και κατάφερε να του ρίξει μερικές γροθιές».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. η νεαρή, ο αλλοδαπός μπήκε σπίτι της από το παράθυρο του δωματίου και της επιτέθηκε. Η νεαρή φώναζε με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο αδερφός της, ο οποίος κυνήγησε τον δράστη και τον χτύπησε. Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων. Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Copy link
Powered by Social Snap