Στην Ίντερπολ η Ντούβλη για να βρει το παιδί της

26/10/16 • 17:36 | UPD 26/10/16 • 17:36

Η Μαριάννα Χατζηαθανασίου – Ντούβλη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να έχει το παιδί της, εναποθέτει τις ελπίδες της για τον εντοπισμό του στην Διεθνή Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας (Ιντερπολ).

Στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μεξικανική πρεσβεία στην Αθήνα της συνέστησαν να προσλάβει δικηγόρο στο Μοντερέι, πόλη γέννησης του παιδιού της αλλά και να μετοικήσει η ίδια στο Μεξικό προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Η γνωστή τηλεπερσόνα αναμένεται να καταθέσει τις προσεχείς ημέρες καταγγελία για αρπαγή του παιδιού της εις βάρος του Μεξικανού πρώην συντρόφου της στο Εθνικό Κεντρικό Γραφείο Interpol Αθηνών.

Η κ. Ντούβλη έχει ζητήσει τη συνδρομή του μεγαλύτερου παγκοσμίως αστυνομικού οργανισμού, που συνδέει τις 190 χώρες-μέλη, ανταλλάσσοντας πληροφορίες, για όλα τα εγκλήματα και κάθε μορφής παράνομη εγκληματική δραστηριότητα, με την ελπίδα να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν κοντά στον 18 μηνών γιο της.

Αν και ο Μεξικανός επιχειρηματίας έχει διακόψει κάθε μορφή επικοινωνίας μαζί της, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του μαζί με μια άλλη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζεται ως η νέα σύντροφος του. Μάλιστα στην φωτογραφία προφίλ στη σελίδα της στο Facebook η εν λόγω γυναίκα με το όνομα Μπάρμπαρα Μπανγκ εμφανίζεται πλάι στον πρώην σύντροφο της Μαριάννας Ντούβλη, Χοσέ Αλμπέρτο Μασέδο Νοριέγκα.