Νέα ληστεία με ντου από αυτοκίνητο: Εισέβαλλαν σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέα ληστεία με ντου από αυτοκίνητο: Εισέβαλλαν σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο

«Μόδα» έχουν γίνει πλέον οι ληστείες σε καταστήματα με τη χρήση ΙΧ, γνωστή και ως μέθοδος του «πολιορκητικού κριού». Τελευταίο περιστατικό αυτό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα άγνωστη με σφοδρότητα χτύπησαν με την όπισθεν την τζαμαρία καταστήματος με ηλεκτρικά είδη, επί της λεωφόρου Αμφιθέας. Αφού άρπαξαν όσα μπόρεσαν οι δράστες έγιναν «καπνός», κατευθυνόμενοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πολλά τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα

Υπενθυμίζεται ότι πιο πρόσφατα περιστατικά ήταν αυτά στην Πέτρου Ράλλη, όπου οι δράστες σε κατάστημα με μια συλλεκτική Mustang, στη Νέα Σμύρνη και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version