Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη

26/10/16 • 09:18 | UPD 26/10/16 • 09:18

Απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας θα ισχύσει σήμερα σε αρκετούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, λόγω των εορτασμών του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου.

Από τις 5:00 μέχρι τις 13:30, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Σουρή μέχρι την οδό Πελοποννήσου, Κασσάνδρου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Νικολάου μέχρι την οδό Μακεδονικής Αμύνης, Μακεδονικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Κασσάνδρου μέχρι την οδό Αγίου Δημητρίου, Σελεύκου, σε όλο το μήκος της, Αριστοτέλους, στο τμήμα της από Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.

Από τις 10:30 το πρωί μέχρι 13:30, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Αγίου Νικολάου.

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η 26η Οκτωβρίου ορίζεται ως υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η αργία ισχύει για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός των ορίων των δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Αφορά συνεπώς στους δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Κορδελιού – Ευόσμου (Ελευθέριο – Κορδελιό και Εύοσμος), Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα), Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Πυλαίας – Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα) και Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία).