Τραγωδία στα Ζωνιανά – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο για ένα δίχρονο κοριτσάκι

25/10/16 • 17:44 | UPD 10/11/16 • 12:59

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στα Ζωνιανά με θύμα ένα δίχρονο κοριτσάκι, ενώ τραυματίστηκε η 23χρονη μητέρα του που οδηγούσε το ΙΧ.

Το αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες καρφώθηκε σε κολόνα της ΔΕΗ με συνέπεια να χάσει τη ζωή του το παιδάκι.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, Κώστας Παρασύρης, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαιώνει πως το μοναδικό ασθενοφόρο της περιοχής είχε άλλο δρομολόγιο και έτσι το κοριτσάκι με την μητέρα του μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας από γείτονες που έσπευσαν να βοηθήσουν μετά το τροχαίο.

Ο παππούς του παιδιού φτάνοντας στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων και βλέποντας πως δεν υπάρχει ασθενοφόρο πήρε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο ενώ η μητέρα του παιδιού μεταφέρθηκε λίγο αργότερα με κάταγμα ισχίου και εσωτερική αιμορραγία.

«Η μητέρα μετέφερε τα παιδιά της στο νηπιαγωγείο και ο δρόμος προς τον προορισμό είναι κατηφορικός, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεφύγει από τον έλεγχό της. Το αμάξι τράκαρε σε ένα στύλο της ΔΕΗ και το παιδί πέθανε ακαριαία. Στο αυτοκίνητο είχε τρία παιδιά. Άφησε τα δυο στο σταθμό και έφυγε με το 2χρονο κοριτσάκι. Το παιδί το σκότωσε ο αερόσακος. Του έσπασε τον αυχένα. Το ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο Κέντρο Υγείας και το πήγαν κάποιοι γείτονες στα Ανώγεια, αλλά δεν υπήρχε πάλι ασθενοφόρο και το πήρε ο παππούς του να το πάει στο Ηράκλειο. Την γυναίκα την πήγαν πάλι γείτονες στο νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται στην Εντατική γιατί έχει εσωτερική αιμορραγία» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ζωνιανών Κώστας Παρασύρης.

Copy link
Powered by Social Snap