Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό, ένα πούλμαν και δύο αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε στην γέφυρα Καλυφτάκη στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 3 οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ελαφρά τραυματία. Όπως είναι φυσικό βέβαια το τροχαίο έχει προκαλέσει «έμφραγμα» στον δρόμο, με πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα πως η «ουρά» φτάνει τα… 14 χιλιόμετρα!
Εκτός από τον Κηφισό προβλήματα υπάρχουν και στην Αττική Οδό στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις 5΄-10' στην έξοδο για Λαμία, λόγω ατυχήματος επί της ΝΕΟΑΛ, στο ύψος του κόμβου Λυκόβρυσης.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 8, 2019
![Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ξανά ο Κηφισός: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων από το Μοσχάτο έως την Κηφισιά [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/12/kinisi-kifisos-150x150.jpg)
![Θεσσαλονίκη: 86 ώρες το χρόνο «κολλημένοι» οι οδηγοί στο μποτιλιάρισμα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/kinisi-1293840-150x150.jpg)