Τραγωδία στις Οινούσσες: Ένα τετράχρονο παιδάκι και ένα βρέφος νεκρά στο ναυάγιο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τραγωδία στις Οινούσσες: Ένα τετράχρονο παιδάκι και ένα βρέφος νεκρά στο ναυάγιο
Τραγωδία στις Οινούσσες: Ένα τετράχρονο παιδάκι και ένα βρέφος νεκρά στο ναυάγιο

Ενα τετράχρονο παιδάκι και ένα βρέφος, ανασύρθηκαν νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών μετά την ανατροπή λέμβου με μετανάστες.

Στο σημείο είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού σώματος και της Frontex για τον εντοπισμό ακόμα τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν στη λέμβο και αγνοούνται.

Εως τώρα έχουν διασωθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε άντρες, τρεις γυναίκες, τρία μικρά παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος με τους μετανάστες επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.

Στο σημείο του συμβάντος έχουν σπεύσει σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και αεροσκάφος της Frontex, τα οποία συμμετέχουν στις έρευνες διάσωσης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version