Μια χειροβομβίδα βρέθηκε στο Μενίδι, στη διασταύρωση των οδών Λιοσίων και Αριστοτέλους, δίπλα στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της περιοχής.
Συγκεκριμένα η αμυντικού τύπου χειροβομβίδα εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Κλειστού Γυμναστηρίου Αχαρνών.
Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί ενώ στο σημείο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.






![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-300x200-jpg.webp)


![Αποκάλυψη ΕΤ – Έξτρα αύξηση στις συντάξεις [αναλυτικοί πίνακες με τα καθαρά ποσά]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/09/syntaxeis-300x208-jpg.webp)







![Νίκος Καρβέλας: Η άγνωστη εκκεντρική ζωή του πριν από την Άννα Βίσση [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/nikos-karvelas-10000-750x375.jpg)


