Χιλιάδες ευρώ η ζημιά

Κλοπή με Mustang: Τι είπε ο ιδιοκτήτης του πανάκριβου και σπάνιου αυτοκινήτου στο EleftherosTypos.gr

18/09/19 • 15:04 | UPD 18/09/19 • 16:17

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΙΝΗΣ

Οι ληστές αφού έκλεψαν την Mustang προσχώρησαν στην ληστεία και στην συνέχεια την παράτησαν κατεστραμμένη εντός του καταστήματος

Με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο να μπουκάρει μέσα στο κατάστημα άγνωστοι έκλεψαν ηλεκτρικά είδη στην Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Τετάρτης «κατεβάζοντας» τη τζαμαρία.

Ο ιδιοκτήτης της Mustang εκείνη την ώρα κοιμόνταν αμέριμνος πιστεύοντας ότι το αυτοκίνητο στο οποίο είχε αφιερώσει όλη του την ζωή ήταν κανονικά στην θέση του.

Ομως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι ληστές αφού έκλεψαν την Mustang προσχώρησαν στην ληστεία και στην συνέχεια την παράτησαν κατεστραμμένη εντός του καταστήματος.

Σε σοκ είναι ο Βασίλης Χατζηευθυμίου ιδιοκτήτης της Mustang που χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο Ρέντη την Τετάρτη το πρωί.

Πρόκειται για μια Mustang του ’67 την οποία ο ιδιοκτήτης της της την έφτιαξε εξολοκλήρου από την αρχή. Ένα αυτοκίνητο το οποίο κόστισε περίπου 45000 ευρώ για την ανακατασκευή του.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στο Eleftherostypos.gr ξύπνησε το πρωί και δεν είδε το αυτοκίνητο του εκεί που το είχε παρκάρει:  «Ξύπνησα το πρωί κατά τις 6:45 και είδα ότι το αμάξι μου έλειπε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία για να αναφέρω την κλοπή του οχήματος. Εκεί με ενημέρωσαν ότι το είχαν βρει και ότι είχε γίνει κάποια ληστεία με το αυτοκίνητο μου και πως είχαν μπει με αυτό μέσα σε ένα κατάστημα».

Ο ιδιοκτήτης πήγε στο σημείο και τότε είδε το αυτοκίνητό του στην είσοδο του μαγαζιού: «Είχαν πάρει φόρα από την άκρη ενός πάρκινγκ και μπήκαν μέσα, σπάζοντας τα ρολά και τη τζαμαρία. Είχαν μαζί τους ένα ακόμη φορτηγάκι. Πήραν κάποια πράγματα, τα έβαλαν στο φορτηγάκι κι έφυγαν» ανέφερε στο Eleftherostypos.gr.

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε, το αυτοκίνητο έχει υποστεί πολλές ζημιές που ξεπερνούν τις 5000 ευρώ: «Έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Από την εισβολή που έκαναν στο κατάστημα στράβωσε μπροστά το καπό, έσπασαν οι προφυλακτήρες ενώ κατά την εισβολή έπεσαν και τα ρολά του καταστήματος και έσπασαν και τα δύο παρμπριζ και μπροστά και πίσω και έχει μπει μέσα και όλος ο ουρανός του αυτοκινήτου».

Σε ερώτηση το γιατί διάλεξαν το δικό του αμάξι, ένα όχημα το οποίο τραβάει τα βλέμματα ο κ. Χατζηευθυμίου ανέφερε πως «προτιμούν αυτοκίνητα τα οποία είναι παλιά γιατί έχουν δυνατό σασί. Δεν ξέρουν από αξίες απλά θέλουν κάτι γερό για να μπορεί να σπάσει μια είσοδο για παράδειγμα».

Copy link
Powered by Social Snap