Επίθεση Τζιτζικώστα σε Μπουτάρη για το Μετρό Θεσσαλονίκης και τα αρχαία!

11/09/19 • 19:04 | UPD 11/09/19 • 19:04

Newsroom eleftherostypos.gr

«Τι δουλειά έχει; Αρκετή ζημιά έχει κάνει στην πόλη, φτάνει» ανάφερε ο κ. Τζιτζικώστας σχετικά με την εμπλοκή του κ. Μπουτάρη

Επίθεση στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σχετικά με το θέμα των αρχαίων του Μετρό Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και αναφερόμενος στις αποφάσεις των φορέων της πόλης το 2013 για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων του μετρό, ο κ. Τζιτζικώστας φωτογράφισε τον Γιάννη Μπουτάρη ως τον άνθρωπο που υπαναχώρησε, προσέφυγε στο ΣτΕ και εξαιτίας του καθυστέρησε το έργο.

Επίσης κατηγόρησε τον πρώην δήμαρχο ότι παρεμβαίνει ξανά επειδή δεν έχει ρόλο πλέον. «Όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε παραμύθια, ζούσαμε σε μια φαντασίωση που μας οδήγησαν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Αυτό πρέπει να τελειώνει εδώ. Δεν αντέχει διχασμό η πόλη. Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν αναζητώντας ρόλο», σημείωσε «δείχνοντας» τον Γιάννη Μπουτάρη. «Τι δουλειά έχει; Αρκετή ζημιά έχει κάνει στην πόλη, φτάνει» πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Πηγή: rthess.gr

Copy link
Powered by Social Snap