Τι προκύπτει από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την φάρσα στην Τσατάνη

18/10/16 • 18:12 | UPD 18/10/16 • 18:15

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται το όνομα και το επίθετο του ανθρώπου που φέρεται ως αποστολέας του φακέλου που εστάλη στο σπίτι της Εισαγγελέως Εφετών κ. Γεωργίας Τσατάνη στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για το ίδιο σπίτι που έγινε στόχος βομβιστών την περασμένη Τετάρτη από την «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Ο φάκελος στάλθηκε σήμερα και εντοπίστηκε στο γραμματοκιβώτιο της Εισαγγελέως με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Όπως αναφέρει η Huff Post Greece, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος περιείχε την Καινή Διαθήκη και μία επιστολή που γράφει «σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας».

Οι αστυνομικοί ερευνούν το όνομα που φέρει ο φάκελος στη θέση του αποστολέα. Η κ. Τσατάνη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν γνωρίζει κάποιον με αυτό το ονοματεπώνυμο. Έτσι, η Αντιτρομοκρατική προσανατολίζεται προς το σενάριο να πρόκειται για φάρσα από άτομα που ήθελαν να τρομοκρατήσουν την κ. Τσατάνη και να προκαλέσει πανικό ύστερα και από την πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια. Τα άτομα αυτά ενδεχομένως ήθελαν και αν στείλουν το μήνυμα ότι «δεν τελειώσαμε με μία επίθεση».

Στην περίπτωση αυτή ο αποστολέας του φακέλου δεν αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο που φέρει ο φάκελος και θα πρόκειται για χρήση ψεύτικου ονόματος.

Copy link
Powered by Social Snap