Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 1,3 εκατομμύρια – Στην Σπάρτη ο υπερτυχερός

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 1,3 εκατομμύρια – Στην Σπάρτη ο υπερτυχερός

Από την Σπάρτη είναι ο υπερτυχερός της τελεταίας κλήρωσης του Τζόκερ που κέρδισε το βράδυ της Κυριακής, 1,3 εκατ. ευρώ.

Το τυχερό δελτίο στο οποίο συμπληρώθηκαν οι 5+1 αριθμοί που κληρώθηκαν, ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ.

Από την κλήρωση προέκυψαν και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία, για 35.506 ευρώ, με τα τυχερά δελτία να συμπληρώνονται στην Λάρνακα και στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί 5+1 αριθμοί που βγήκαν από την κληρωτίδα το βράδυ της Κυριακής ήταν: 9, 31, 41, 43, 45 και τζόκερ ο αριθμός 13.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version