Σάλος στη Ρόδο με την αισχροκέρδεια: Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά!

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Σάλος στη Ρόδο με την αισχροκέρδεια: Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά!

Το αδικαιολόγητα εξωφρενικό ποσό των… 82 ευρώ (!) για οκτώ αναψυκτικά πλήρωσε παρέα Βρετανών στη Ρόδο!

Το περιστατικό συνέβη σε μαγαζί στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, σύμφωνα με καταγγελία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο facebook η Vikki Scott και η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Η ανάρτηση της άτυχης επισκέπτριας έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές, με τις καταγγελίες για το συγκεκριμένο κατάστημα να πέφτουν βροχή και από άλλους Βρετανούς -και όχι μόνο- επισκέπτες που κλήθηκαν να πληρώσουν… χρυσάφι το φαγητό και το ποτό τους.

Αξιοσημείωτο είναι πως σύμφωνα με την επισκέπτρια, πέρα από αυτή δεν είχε άλλη δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια των διακοπών της στο νησί μας, και σκοπός της δημόσιας αναφοράς της είναι να αποτρέψει επισκέπτες της Ρόδου να επιλέξουν το συγκεκριμένο μαγαζί.

Από μια έρευνα στη δημοφιλή πλατφόρμα Tripadvisor διαπιστώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα συγκεντρώνει χαμηλότατες βαθμολογίες και δεκάδες αρνητικά σχόλια από πελάτες που είχαν την ατυχία να το επισκεφθούν, τόσο για τις τιμές του όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών του.

Στα σχόλια κάτω από την δημοσίευση της Vikki Scott, πολλοί τουρίστες αλλά και Ρόδιοι σπεύδουν να υπερασπιστούν τον προορισμό ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα για τις υψηλές τιμές προϊόντων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν κόπηκε καν απόδειξη για τα 82 ευρώ που κλήθηκαν να πληρώσουν οι τουρίστες, οι οποίοι βίωσαν αυτή την δυσάρεστη εμπειρία και όπως προκύπτει από τις καταγγελίες, δεν ήταν και οι μόνοι.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version