Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 29χρονης μητέρας στη Καλλιθέα

15/05/19 • 13:18 | UPD 15/05/19 • 13:18

Newsroom eleftherostypos.gr

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από τη θεία της, το βράδυ της Τρίτης (15.05.2019) και στο λαιμό της βρέθηκαν εκχυμώσεις που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Καλλιθέα από την αποκάλυψη της δολοφονίας μιας 29χρονης μητέρας δύο παιδιών μέσα στο διαμέρισμά της.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από τη θεία της, το βράδυ της Τρίτης (15.05.2019) και στο λαιμό της βρέθηκαν εκχυμώσεις που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Η θεία που την αναζητούσε από τη Κυριακή φτάνοντας στο διαμέρισμα κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα και όταν μπήκε μέσα στο σπίτι βρήκε την ανιψιά της νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι της 29χρονης, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.

Κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που όμως, όπως είπε, δεν γνώριζε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής, μιλώντας στο newsit.gr τόνισε πως την περασμένη Παρασκευή, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι κάτοικοι, είχαν ακούσει τον καυγά που είχε η 29χρονη με έναν άνδρα, ίσως τον σύντροφό της, όπως είπε.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος άνδρας, άκουγαν σπασίματα και μια καταστηματάρχης είπε «παιδιά, σκοτώνονται». Ο ίδιος άνθρωπος μίλησε για ενδοοικογενειακή βία.

Copy link
Powered by Social Snap