Παρέμβαση εισαγγελέα για το «εμετικό» σύνθημα κατά της Μπακογιάννη στα Ιωάννινα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Παρέμβαση εισαγγελέα για το «εμετικό» σύνθημα κατά της Μπακογιάννη στα Ιωάννινα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη σε περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να διερευνηθεί από εισαγγελέα η τυχόν τέλεση αξιοποίνων πράξεων, σύμφωνα με το real.gr.

Παράλληλα στην παραγγελία της αναφέρει ότι πρέπει να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή  προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της αξιόποινης πράξης ενώ ζητά να ενημερωθεί αρμοδίως για την πορεία των ερευνών.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version