Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο πατέρας που εξέδιδε την ΑΜΕΑ κόρη του [βίντεο]

13/05/19 • 16:20 | UPD 13/05/19 • 16:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα αδέρφια έκαναν έκκληση στους αστυνομικούς ζητώντας να απομακρυνθεί άμεσα η 18χρονη ΑΜΕΑ από το σπίτι της οικογένειας.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του που πάσχει από νοητική στέρηση στη Λαμία.

Βγαίνοντας από το κτήριο ο πατέρας αρνήθηκε πως έχει  κάνει κάτι παράνομο. «Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψέματα» είπε σύμφωνα με το tvstar.gr.

Ο συνήγορος των κατηγορουμένων, Δημήτρης Κρούπης,  δεν θα συνεχίσει  να τους υπερασπίζεται και θα πρέπει να οριστούν δικηγόροι αυτεπάγγελτα.

Τα όσα είπε το κορίτσι αλλά και τα αδέρφια της, σοκάρουν.

Εκτός από τους δύο πελάτες που έχουν συλληφθεί το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς πως είχε σεξουαλική επαφή με δύο ακόμη άνδρες, ο ένας από τους οποίους αλλοδαπός.

Το κορίτσι παραδέχεται πως μετά την σεξουαλική πράξη, έπαιρνε χρήματα.

Με τον έναν μάλιστα από τους άνδρες είχε αρραβωνιαστεί!

Η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία μέλους της οικογένειας. Τα αδέρφια έκαναν έκκληση στους αστυνομικούς ζητώντας να απομακρυνθεί άμεσα η 18χρονη ΑΜΕΑ από το σπίτι της οικογένειας.

Το κορίτσι εξέδιδε ο πατέρας από την ηλικία των 13 ετών.

Το κορίτσι φαίνεται πως παραδίδονταν στις ορέξεις των ανδρών από το 2013, ενώ υπαρχει η πληροφορία πως μαζί με τη μητέρα είχαν κοιμηθεί με έναν από τους κατηγορουμενους.

Copy link
Powered by Social Snap