Νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο

Συνελήφθη ο εφοπλιστής και καναλάρχης Γιάννης Καραγιώργης

30/09/16 • 16:14 | UPD 30/09/16 • 16:14

Ύστερα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις ολλανδικές αρχές, συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώρης στο σπίτι του στη Γλυφάδα, από την υποδιεύθυνση ασφαλείας νοτιονατολικής Αττικής και κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και δόλια πτώχευση.

Ο κ. Καραγιώργης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, στο σπίτι του στη Γλυφάδα, εκδήλωσε συμπτώματα αδιαθεσίας. Μόλις πάρει εξιτήριο θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση του εντάλματος.

Ο εφοπλιστής, είναι και διευθύνων σύμβουλος του δικτύου HellasNet, το οποίο συνίσταται από 11 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το δίκτυο αποτελούν 11 κανάλια και συγκεκριμένα τα Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία) και Attica TV (Αττική).