Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική και ύψωσαν την γερμανική σημαία στα Χανιά!

15/04/19 • 15:31 | UPD 15/04/19 • 15:34

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι δύο Γερμανοί δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους, και κατά την διάρκεια της απολογίας τους υποστήριξαν που πάνω στον ενθουσιασμό τους που είχαν φθάσει στη κορυφή του σημείου κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέβασαν την γερμανική

Γερμανοί τουρίστες που βρέθηκαν στα Χανιά για πεζοπορία ξεκρέμασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία φτάνοντας σε έναν αρχαιολογικό χώρο και στην θέση της έβαλαν την γερμανική.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και μετά από καταγγελίες συνελήφθησαν και σήμερα δικάστηκαν από για τις πράξεις τους και τιμωρήθηκαν με φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή.

Οι δύο 23χρονοι, δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους, και κατά την διάρκεια της απολογίας τους υποστήριξαν που πάνω στον ενθουσιασμό τους που είχαν φθάσει τον προορισμό τους κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέβασαν την γερμανική, χωρίς όμως να θέλουν να προσβάλουν ή να βεβηλώσουν το ελληνικό σύμβολο.

Μάλιστα, για να πείσουν τους δικαστές προέβαλλα ως επιχείρημα ότι ι δεν πέταξαν ούτε έσκισαν την ελληνική σημαία, αλλά την τοποθέτησαν κάτω από μια πέτρα για να μην την πάρει ο αέρας.

Με πληροφορίες από το zante.gr

Copy link
Powered by Social Snap