Θρίλερ σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ λόγω απόπειρας ληστείας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Θρίλερ σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ λόγω απόπειρας ληστείας

Δύο άτομα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρεται να αποπειράθηκαν να ληστέψουν έναν 28χρονο μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στην οδό Εγνατία.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, με χρήση σωματικής βίας προσπάθησαν να αφαιρέσουν από τον 28χρονο αντικείμενα. Ο τελευταίος αντιστάθηκε και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version