«Παγώνει» το πρόστιμο των 200 ευρώ για την 90χρονη που πουλούσε τερλίκια

26/03/19 • 21:02 | UPD 26/03/19 • 21:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Η σύλληψή της είχε προκαλέσει την ενόχληση της κοινής γνώμης. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας

Δεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη, που συνελήφθη σε λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να πουλά -χωρίς άδεια – τερλίκια τα οποία είχε πλέξει η ίδια.

Η σύλληψή της είχε προκαλέσει την ενόχληση της κοινής γνώμης. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

Θυμίζουμε ότι η ηλικιωμένη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και της πήραν αποτυπώματα για να αφεθεί στο τέλος ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Από τις Αρχές της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, ένα ποσό μεγάλο, αν πάρει κανείς ως δεδομένο πως ζει χωρίς σύνταξη μαζί με τον υπερήλικα σύζυγό της και αναλογικά τεράστιο σε σχέση με την αξία των αντικειμένων που της κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, και τα οποία θα διέθετε προς πώληση: μαντήλες και δέκα ζευγάρια τερλίκια…

Copy link
Powered by Social Snap