Αποκαλύψεις από τον Alpha – Μόνο το δωμάτιο του Καλογρίτσα δεν φαινόταν στο βίντεο

26/09/16 • 13:28 | UPD 26/09/16 • 13:28

Σοβαρά θέματα ως προς την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων, θέτει ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha, καθώς όπως καταγγέλλει το μοναδικό δωμάτιο του οποίου η είσοδος δεν καταγραφόταν καθαρά από κάμερα ήταν αυτό του κ.Καλογρίτσα.

«Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα.

Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα. Το κρίσιμο σημείο είναι η πόρτα εισόδου και εξόδου», δήλωσε ο Πάνος Λαζαράτος.

Ο εκπρόσωπος του Αlpha τόνισε ότι «τίθεται σοβαρό θέμα για το σύνολο του διαγωνισμού, για πολλούς λόγους, αλλά για ένα σημαντικότερο: Ο κύριος Καλογρίτσας συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία με χρήματα που δεν είχε». «Αυτό σημαίνει ότι όλη του η οικονομική συμπεριφορά επηρέασε όλους τους άλλους υποψηφίους. Αυτό καθιστά τον διαγωνισμό στο σύνολό του ως προβληματικό».