Μάχη με τον χιονιά σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και δυτική Μακεδονία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μάχη με τον χιονιά σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και δυτική Μακεδονία

Στα λευκά έχουν ντυθεί ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, στη Δυτική Θεσσαλία, ενώ η κακοκαιρία έφερε προβλήματα για πεζούς και οδηγούς.

Στον Νομό Καρδίτσας το χιόνι έφτασε και σε χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και δεν υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις των οδηγών.

Στον νομό Τρικάλων, χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στους δήμους Πύλης και Μετεώρων. Το ύψος του χιονιού φτάνει μέχρι και 30 εκατοστά. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, συνιστώντας προσοχή στους οδηγούς κατά τις μετακινήσεις τους, λόγω παγετού που υπάρχει σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Στην προσπάθεια να παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο συνδράμουν 18 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version