Αθήνα Καιρός

Χόλυγουντ γίναμε: «Μάχες» ΜΑΤ-διαδηλωτών στο Σύνταγμα για τα γυρίσματα του «Born to be Murdered»

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Χόλυγουντ γίναμε: «Μάχες» ΜΑΤ-διαδηλωτών στο Σύνταγμα για τα γυρίσματα του «Born to be Murdered»

Κλούβες, ΜΑΤ, διαδηλωτές με πλακάτ και άγριες «μάχες». Οχι, δεν έγινε κάποια διαδήλωση στο Σύνταγμα, αλλά το «σκηνικό» αυτό στήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Born to be Murdered», για την οποία γίνονται γυρίσματα εκεί από το πρωί.

Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος έχουν κλείσει από το πρωί της Κυριακής, αλλά πολλοί περαστικοί ενθουσιασμένοι στέκονται και παρακολουθούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα. Κι αν οι Ελληνες ήταν ενημερωμένοι για το τι συνέβαινε εκεί, οι τουρίστες απορημένοι ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Οι σκηνές που γυρίζονται από νωρίς το πρωί περιλαμβάνουν φοβερά ρεαλιστικές «μάχες», μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Σύνταγμα. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Για αυτό τον λόγο, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε:

Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

Πλατεία Συντάγματος.

Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered»- τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον. Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]