Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Το 19χρονο μοντέλο λίγο πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ με την κοκαΐνη

04/03/19 • 22:36 | UPD 04/03/19 • 22:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι πόζες της έχουν τραβηχτεί σύμφωνα με πληροφορίες στην Αντίς Αμπέμπα λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα.

Μία άλλη εικόνα του μοντέλου που συνελήφθη στο Χόνγκ Κόνγκ με κοκαΐνη δίνουν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι οι φωτογραφίες της Ειρήνης λίγο πριν την σύλληψη της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνη τον Νοέμβριο του 2017.

Οι πόζες της έχουν τραβηχτεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην Αντίς Αμπέμπα λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα.

Το μοντέλο πίνει, χορεύει, καπνίζει, διασκεδάζει με τους φίλους της στο ξενοδοχείο της. Φορά ένα κοντό μαύρο φόρεμα επιδεικνύοντας το καλλίγραμο κορμί της. Στα 19 της χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο.

Ποιοι την έστειλαν στο Χονγκ Κονγκ με τα ναρκωτικά; Υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την διάδοση των φωτογραφιών λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της;

«Ήξερε τι έκανε»

Το πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του. «Είναι 2,5 κιλά μέσα σε ένα σακίδιο όπου υποτίθεται ότι είχε δικά της ρούχα, σωστά; Δεν νομίζω ένα κορίτσι στην ηλικία της να έπαιρνε ένα σακίδιο από κάποιον, για να βάλει τι μέσα; Λόγω του ότι έχει συνέχεια είχε λεφτά, κινητά, ρολόγια, διακοπές συνέχεια, δεν νομίζω να μην ήξερε, ήταν περίεργο που η ποσότητα ήταν τεράστια».

Πιστεύετε ότι είχε μπλέξει με ένα μεγαλύτερο κύκλωμα;

«Ναι»

Ξεκινά η δίκη στην Κίνα

Η Ειρήνη θα δικαστεί στο Χονγκ Κονγκ την ερχόμενη Πέμπτη. Κινδυνεύει με ισόβια, ενώ δεν θα καταθέσει ούτε ένας μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο δικηγόρος της, Σακης Κεχαγιόγλου, βρίσκεται ήδη στην Κίνα. Την συνάντησε μέσα στις φυλακές.

Στη δίκη του μοντέλου επτά ένορκοι θα αποφασίσουν για την τύχη της σε μια διαδικασία που θα κρατήσει επτά ημέρες.

Copy link
Powered by Social Snap