Επιχείρηση-σκούπα: Δεκατρείς συλλήψεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επιχείρηση-σκούπα: Δεκατρείς συλλήψεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε δεκατρείς συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, οδήγησε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, στη διάρκεια της οποίας ελέγχθησαν 306 άτομα.

Οι συλλήψεις έγιναν για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών», παραβάσεις του Νόμου «Περί Αλλοδαπών», παραβάσεις του Νόμου «Περί Λαθρεμπορίου» παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων», ενώ βεβαιώθηκαν (103) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, χθες, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, στο κέντρο της πόλης, με έμφαση στις ευρύτερες περιοχές Καμάρας- Ροτόντας, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πλατείας Ναυαρίνου, πλατείας Αριστοτέλους, οδών Μοναστηρίου, Γιαννιτσών κ.α. Συνολικά, διατέθηκαν 101 αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version