Σάλος με το post στο facebook

Συνήγορος οικογένειας Μπεσκένη: Βλαβερά για την κοινωνία τα γραφόμενα Πολάκη

13/02/19 • 16:46 | UPD 13/02/19 • 16:46

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο κος Σοφός τόνισε πως τα γραφόμενα του κου Πολάκη , σύμφωνα με τα οποία αυτός έπαψε να ασχολείται με την υπόθεση διότι ο Βασίλης Μπεσκένης απεβίωσε δεν ευσταθούν βάσει των προτάσεων του στο δικαστήριο.

Βλαβερές για την κοινωνία και όχι μόνο για την κυβέρνηση και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δηλώσεις του Πολάκη που έγιναν μετά την καταδίκη του για εξύβριση του εκλιπόντα δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη δήλωσε στον  ΣΚΑΙ ο Θέμης Σοφός, συνήγορος της οικογένειας.

Ο κος Σοφός τόνισε πως τα γραφόμενα του κου Πολάκη , σύμφωνα με τα οποία αυτός έπαψε να ασχολείται με την υπόθεση διότι ο Βασίλης Μπεσκένης απεβίωσε δεν ευσταθούν βάσει των προτάσεων του στο δικαστήριο.

«Προέβαλε ισχυρισμούς και επιχειρήματα και το δικαστήριο τα απέρριψε. Δεν του έδωσε σημασία γιατί πέθανε; Μάλλον ήθελε να πει πως δεν είχε λόγο να ασχοληθεί αφού δεν έχει κανένα νόημα αυτή η αντιδικία. Η δικαιοσύνη έδωσε το νόημα, δικαιώνοντας την μνήμη του Βασίλη και την οικογένεια του».

Ο κ. Σοφός προσθέτοντας πως την ώρα που όλα αυτά γράφονται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, άνθρωποι που έμειναν πίσω, η οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη, η γυναίκα και το παιδί του, συνεχίζουν να πενθούν.

Νέα ντροπή Πολάκη: Απειλεί τον νεκρό Μπεσκένη ότι θα τον πάει στο Εφετείο…

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο οποίος μετά την καταδίκη του για «ψευδείς ισχυρισμούς» που είχαν σκοπό «να προσβάλλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του» του δημοσιογράφου Βασίλη Μπσκένη, δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος δημοσιογράφου, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα εφεσιβάλλει την καταδικαστική απόφαση.

Η υπόθεση αφορούσε δημόσιες καταγγελίες του Παύλου Πολάκη κατά του Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε ότι διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχώρησε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας, όπου εργαζόταν επί υπουργίας, Αδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την απόφαση (272/2019) που δημοσιεύουν τα dikaiologitika.gr, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κάνει λόγο για «ψευδείς ισχυρισμούς» του υπουργού που είχαν σκοπό «να προσβάλλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του». Σε άλλο σημείο του σκεπτικού επισημαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στους ψευδείς αυτούς ισχυρισμούς «δεν είχε ιδιαίτερη αποδεικτική θεμελίωση» με τον υπουργό να υποχρεώνεται να καταβάλλει χρηματική αποζημίωσης στην οικογένεια του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Με το γνωστό του ύφος ο υπουργός Παύλος Πολάκης αναφέρει πως θα  «τραβήξει» την υπόθεση στο εφετείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη» υπευθύνου του Γραφειου τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ υγείας .
Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του(οπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια) .
Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο !
Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι……
Μονο αυτο ως απαντηση ,τα αλλα εκει που πρεπει ….

 

Copy link
Powered by Social Snap