Δύο μετανάστες τραυματίες μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Δύο μετανάστες τραυματίες μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία

Άλλη μία καταδίωξη διακινητή παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού. Αυτή τη φορά, στη γεωγραφική περιοχή της Θράκης, όπου αστυνομικοί έκαναν σήμα σε 28χρονο αλλοδαπό να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε, αλλά εκείνος δεν συμμορφώθηκε.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο 28χρονος τράπηκε πεζός σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν δέκα μη νόμιμοι μετανάστες, από τους οποίους δύο μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου νοσηλεύονται.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version