Συνελήφθη ο δραπέτης από το Νοσοκομείο της Νίκαιας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συνελήφθη ο δραπέτης από το Νοσοκομείο της Νίκαιας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νικαίας, ένας 27χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, κατηγορούμενος για απόδραση.

Ο 27χρονος, που ήταν κρατούμενος για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, είχε αποδράσει στις 29 Ιανουαρίου από νοσοκομείο στη Νίκαια, όπου είχε διακομισθεί για νοσηλεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version