«Θραύση» κάνουν τα κουπόνια του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Ανθίμου για δωρεάν καφέ [εικόνες & βίντεο]

30/01/19 • 11:52 | UPD 30/01/19 • 11:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι κάρτες του μητροπολίτη Άνθιμου, για δωρεάν καφέ μετά το πέρας της της σημερινής πρωινής Θείας Λειτουργίας, έγιναν «ανάρπαστες»

Τους κάλεσε μέσω social media να εκκλησιαστούν για τον σημερινό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και τους… κέρασε καφεδάκι.

Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, που με έναν ιδιαίτερο τρόπο κάλεσε τις προηγούμενες μέρες τη μαθητιώσα νεολαία της περιοχής του, να τιμήσει τους προστάτες των Γραμμάτων κι των μαθητών.

«Στην έξοδο σας από την Εκκλησία θα σας δώσουν κάρτες για να πάτε να πιείτε τον καφέ σας, σε όποια καφετέρια θέλετε. Έτσι, ένα κέρασμα από εμένα. Και να σας πως και κάτι; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram!» κατέληξε στο βίντεο που ανήρτησε στα social media ο μητροπολίτης Άνθιμος, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, όπως και οι κάρτες με την υπογραφή του που μοιράστηκαν σήμερα το πρωί στους νέους και στις νέες που εκκλησιάστηκαν στις εκκλησίες της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, οι κάρτες του μητροπολίτη Άνθιμου, για δωρεάν καφέ μετά το πέρας της της σημερινής πρωινής Θείας Λειτουργίας, έγιναν «ανάρπαστες» από μαθητές και μαθήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών.

  • Save

  • Save