Στη Γερμανική Σχολή η Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες]

11/01/19 • 12:17 | UPD 11/01/19 • 19:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας στο Χαλάνδρι.

Μετά το τέλος της συνάντησής της με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η Άνγκελα Μέρκελ έφυγε από το κέντρο για το Μαρούσι και τη Γερμανική Σχολή.

Έκει, την υποδέχθηκαν οι μαθητές. Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας στο Χαλάνδρι.

Η κυρία Μέρκελ συζήτησε με μαθητές της Γ’ Λυκείου για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οικονομία αλλά και τους κινδύνους του εθνικισμού και του λαϊκισμού με τους οποίους έχουν τεθεί αντιμέτωποι πολλοί ευρωπαϊκοί λαοί, ιδίως τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την είσοδο της στο αμφιθέατρο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών η κυρία Μέρκελ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

https://www.youtube.com/watch?v=8RLr6OXBzEM< Στο μεταξύ, άνοιξε ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα που ήταν κλειστός κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. [dynamic-sidebar id="post-area-diabaste"]