Αγωνία για τα πεντάχρονα δίδυμα που απεγκλωβίστηκαν κατά την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αγωνία για τα πεντάχρονα δίδυμα που απεγκλωβίστηκαν κατά την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» τα πεντάχρονα δίδυμα, αγόρι και κορίτσι, τα οποία υπέστησαν αναπνευστικό έγκαυμα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο παιδιά, όπως μετέδωσε σε προηγούμενο τηλεγράφημα το ΑΠΕ – ΜΠΕ, απεγκλώβισαν πυροσβέστες, το πρωί, από το διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε, από άγνωστη έως τώρα αιτία, στην κουζίνα.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version