Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαρκόπουλο: Φωτιά τώρα σε αύλειο χώρο επιχείρησης – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 

Χιόνια στην Αττική: Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον νομό

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Χιόνια στην Αττική: Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον νομό

Χιονίζει στην Αττική, από την Κηφισιά και πάνω, ενώ έχουν ληφθεί τα πρώτα μέτρα από την τροχαία για την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφαλή κίνηση των οχημάτων.

Από τις 7 το βράδυ διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Η νέα κακοκαιρία «Τηλέμαχος» φέρνει χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας

Χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να φέρει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», το οποίο θα επηρεάσει πολλές περιοχές της Ελλάδας από σήμερα Δευτέρα, προκαλώντας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο στα ανατολικά και θυελλώδεις βοριάδες, σύμφωνα με τη meteo, τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Η διάρκεια της κακοκαιρίας θα είναι σύντομη: από την Τρίτη βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, που όμως θα είναι πρόσκαιρη.

Αναλυτικότερα, για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στο Νότιο Αιγαίο και στο Νότιο Ιόνιο, χιονόνερο στο Βόρειο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στη Χαλκιδική και βαθμιαία στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και τη Βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Παγετός, κατά τόπους ισχυρός, θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός, με αρνητικές θερμοκρασίες ολόκληρη την ημέρα – τόσο τη Δευτέρα, όσο και τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο βαθμιαία θα ενισχυθούν και θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις ως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ.

Την Τρίτη τις πρωινές ώρες οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, όπως επίσης και το χιονόνερο και οι μεμονωμένες καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Παγετός αναμένεται τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]