Τροχαίο με εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά στο 206 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της γέφυρας της ΤΕΡΝΑ.
Ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα, έχασε τον έλεγχο της νταλίκας, μετά από ρήξη ελαστικού.
Ακυβέρνητη η νταλίκα, έπεσε αρχικά πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου. Ο οδηγός σοκαρισμένος, δεν μπορούσε να πιστέψει την καλή του τύχη, αφού κατάφερε και βγήκε από το όχημα χωρίς να έχει τραυματιστεί ενώ η καμπίνα της νταλίκας μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.



Πηγή: tvstar.gr
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό – Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/12/ektropi-ntalikas01-500.jpg)





















