Πέθανε ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής Πέτρος Καλέσης [βίντεο]

10/12/18 • 11:16 | UPD 10/12/18 • 11:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Πέτρος Καλέσης ήταν αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής και ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη. Μάλιστα είχε συμμετάσχει στην ταινία «Όλα είναι δρόμος» σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη

Έφυγε χθες (09-12-2018) από τη ζωή στην Κατερίνη, ο τραγουδιστής Πέτρος Καλέσης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο Facebook η κόρη του: “Ήταν η μεγάλη μου αγάπη, η λατρεία μου, ο αντρας που αγαπουσα οσο τιποτα άλλο… Καλό παραδεισο ψυχουλα μου, να με σκέφτεσαι μπαμπάκα μου. Όπως δεν θα σε ξεχάσω και εγωωω!!!!”

Ο Πέτρος Καλέσης ήταν αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής και ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη. Μάλιστα είχε συμμετάσχει στην ταινία «Όλα είναι δρόμος» σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, όπου στο τρίτο μέρος με τον τίτλο «Βιετνάμ» και πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Γιώργο Αρμένη ερμήνευσε τα τραγούδια «Σ΄ αγαπώ μέχρι θανάτου» και «Ένοχος χωρίς αιτία».

Αυθεντική λαϊκή φωνή, ο Πέτρος Καλέσης είχε γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του τραγουδιού. Τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Καλέσης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα το 2015, οι καλλιτέχνες της Πιερίας είχαν ενώσει τις φωνές τους και τραγούδησαν για να τον στηρίξουν.

Πηγή: odelalis.gr