Ρουβίκωνας για Φιλοσοφική: Η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει

06/11/18 • 22:24 | UPD 06/11/18 • 22:25

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Ρουβίκωνα για το κλείσιμο της Φιλοσοφικής την Τετάρτη προκειμένου να μην  να μη γίνει το πάρτυ που έχουν προγραμματίσει για αύριο τα μέλη του.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Ρουβίκωνα για το κλείσιμο της Φιλοσοφικής την Τετάρτη προκειμένου να μην  να μη γίνει το πάρτυ που έχουν προγραμματίσει για αύριο τα μέλη του.

Σε ανάρτησή της στο Facebook έκανε λόγο για «πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των φοιτητών», ενώ καταλήγοντας αναφέρουν ότι το γλέντι θα γίνει κανονικά στη 1 το μεσημέρι.

Ολόκληρη η ανάρτηση της φοιτητικής ομάδας του Ρουβίκωνα:

«Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη σχολη. Θεωρούμε επιτακτικό η φιλοσοφική σχολή να ανοίξει κανονικά. Είναι απαράδεκτο η Καραμαλέγκου να συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη των φοιτητών. Είναι απαράδεκτη όλη η προσπάθεια που έχει στηθεί εδώ και κάποιο καιρό για να χτυπηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ο πανεπιστημιακός ως ελεύθερος χώρος. Είναι καθήκον όλων των φοιτητών, όλου του κινηματικού κόσμου των σχολών να περιφρουρήσουν το άσυλο. Καλούμε άπαντες αύριο από νωρίς το πρωί στη φιλοσοφική σχολή αθηνών. Η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει. Το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 13:00».

Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη…

Posted by Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα on Tuesday, 6 November 2018

Λίγη ώρα νωρίτερα και μετά από απόφαση της Κοσμητείας  πάρθηκε η απόφαση να μην λειτουργήσει η σοχλή την Τετάρτη.  Η απόφαση ελήφθη λίγο πριν την ολοκλήρωση των σημερινών μαθημάτων προκειμένου να προλάβουν τις αντιδράσεις των φοιτητικών οργανώσεων, που φέρονται ιδεολογικά προσκείμενες στην αναρχική συλλογικότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κοσμητείας

«Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, με συνέπεια στη μέχρι τώρα στάση της σχετικά με την αυθαίρετη παρουσία της «Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας» στη Σχολή και αρνούμενη να αποδεχθεί την εξαγγελθείσα χθες δράση της, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή».