Άγιο είχε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό στην Πεντέλη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Άγιο είχε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό στην Πεντέλη

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η δημοσιογράφος του Alpha Ηρώ Καριοφύλλη στην περιοχή της Πεντέλης.

Για άγνωστο λόγο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε χαράδρα 100 μέτρων αλλά το παρήγορο είναι ότι τα δέντρα που ήταν εκεί ανέκοψαν την πορεία του οχήματος και η δημοσιογράφος παρά το αρχικό της σοκ κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει.

Ευτυχώς για την δημοσιογράφο δεν έπαθε κάτι πάρα πολύ σοβαρό ούσα τυχερή μέσα στην ατυχία της.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version