Η Ένωση Χειμαρριωτών καταδικάζει την επίθεση σε τουριστικό γραφείο στην Αθήνα

30/10/18 • 15:23 | UPD 30/10/18 • 15:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε τα ξημερώματα ένα τουριστικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας που ανήκει σε σε Ελληνες πολίτες που κατοικούν στην Αλβανία.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε τα ξημερώματα ένα τουριστικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας που ανήκει σε σε Ελληνες πολίτες που κατοικούν στην Αλβανία.

Δύο δράστες, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, πέταξαν στην είσοδο του καταστήματος τις βόμβες μολότοφ και η φωτιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο και στην ταμπέλα του καταστήματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα από μπουκάλια, καθώς επίσης και έναν αναπτήρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ένωση Χειμαρριωτών «η Χειμάρρα» δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και συμπατριώτες, που «έχουν πάντοτε σταθεί στο πλευρό της κοινότητάς μας και του συλλόγου μας».

Επίσης τονίζουν ότι: «Σχετικά με την κάλυψη της είδησης από τα ΜΜΕ, θέλουμε να καταδικάσουμε την εγκληματική τους ασχετοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο τίτλος «αλβανικό τουριστικό γραφείο» για μια επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα και είναι ιδιοκτησία Ελλήνων πολιτών, ελληνικής καταγωγής. Ο ελληνισμός της Χιμάρας έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και έχει αποδείξει την ικανότητά του για επιβίωση και πρόοδο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Χειμαρριωτών αναφέρει:

«Μη έχοντας ακόμη συνέλθει από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τον τρόπο που ακόμη και μεγάλη μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ χειρίζονται την υπόθεση, σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της εταιρείας Ρούτση tours στην Αθήνα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας, ιδιοκτήτες της επιχείρησης οι οποίοι έχουν πάντοτε σταθεί στο πλευρό της κοινότητάς μας και του συλλόγου μας.

Σχετικά με την κάλυψη της είδησης από τα ΜΜΕ, θέλουμε να καταδικάσουμε την εγκληματική τους ασχετοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο τίτλος «αλβανικό τουριστικό γραφείο» για μια επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα και είναι ιδιοκτησία Ελλήνων πολιτών, ελληνικής καταγωγής.

Όσον αφορά τους δράστες της εγκληματικής αυτής ενέργειας, αναμένουμε την ανεύρεσή τους και την κρίση τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Εμάς θα μας βρουν απέναντί τους. Ο ελληνισμός της Χιμάρας έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και έχει αποδείξει την ικανότητά του για επιβίωση και πρόοδο.

Copy link
Powered by Social Snap